DEELNAME ANTWERP 10 MILES & ‘START TO 10 MILES’ – EXCLUSIEF VOOR UANTWERPEN MEDEWERKERS

Wil je als medewerker van de Universiteit Antwerpen deelnemen aan de Antwerp 10 Miles én nu al werk maken van je goede voornemens voor 2024? Schrijf je via de UAntwerpen in voor de Antwerp 10 Miles op 21/04/’24. Geniet van een mooie korting, krijg een UAntwerpen-loopshirt en neem deel aan de voorbereiding ‘Start to 10 Miles‘ die na de kerstvakantie start.


ALGEMENE INFORMATIE

Voor het pakket van €17 (voor de Baloise Antwerp 10 Miles) of €11 (voor de Baloise Antwerp Short Run 6,8K) krijg je als UAntwerpen medewerker:

  • Start to 10 Miles: Toegang tot exclusieve looptraining voor UAntwerpen medewerkers
  • Inschrijving voor de Baloise Antwerp 10 Miles of Baloise Antwerp Short Run 6,8K
  • Een UAntwerpen sport T-shirt

Schrijf je in via deze link.

Enkele weken voor het event ontvang je een mail met alle praktische informatie in verband met de dag van het evenement.

START TO 10 MILES

Coach Bram staat klaar om je te begeleiden naar de Baloise Antwerp Short Run of de Baloise Antwerp 10 Miles! Na het succes van vorig jaar zijn de loopsessies uitgebreid: Er zijn niet alleen sessies op de Stadscampus maar ook op Campus Drie Eiken.

  • Stadscampus: Op dinsdag & donderdag 17.30u-18.30u. Inleidende presentatie & technische oefeningen: dinsdag 9/01/’24 om 17.30u
  • Campus Drie Eiken: Op maandag & woensdag 17.30u-18.30u. Inleidende presentatie & technische oefeningen: maandag 8/01/’24 om 17.30u
  • Exacte locaties worden nog via mail medegedeeld aan alle ingeschrevenen.

Dankzij deze loopsessies word je volledig klaargestoomd voor de Baloise Antwerp 10 Miles. Afwezigen worden voorzien van een trainingsschema dat zelfstandig kan worden gevolgd.

EXTRA

De Sportdienst wenst je alvast veel succes met de voorbereidende trainingen. Bekijk zeker het aanbod van MOVE UAntwerpen als je graag wil blijven sporten doorheen het jaar.